JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Kantoor en ADR-opslag Marine Care ProjectenKantoor en ADR-opslag Marine Care
Evenementenpaviljoen aan het Haringvliet ProjectenEvenementenpaviljoen aan het Haringvliet Regiospecifieke architectuur bij Assurantiekantoor Keijzerwaard in Oudenhoorn NieuwsRegiospecifieke architectuur bij Assurantiekantoor Keijzerwaard in Oudenhoorn Zorgcluster te Rockanje ProjectenZorgcluster te Rockanje Modern kantoor voor Compass Infrastructure ProjectenModern kantoor voor Compass Infrastructure A Seal Zeehondenopvang en Expo Haringvliet ProjectenA Seal Zeehondenopvang en Expo Haringvliet Restaurant Zoet of Zout ProjectenRestaurant Zoet of Zout Woninguitbreiding Rockanje ProjectenWoninguitbreiding Rockanje Dorc 3 te Zuidland Nieuws10 april 2015Dorc 3 te Zuidland Villa te Oostvoorne ProjectenVilla te Oostvoorne Nieuwbouw DORC te Zuidland ProjectenNieuwbouw DORC te Zuidland Galleriewoning te Wassenaar ProjectenGalleriewoning te Wassenaar
13 december 2017

Bijzondere schuurwoning in het Voorns Duin

Opdrachtgever

Particulier

Jaar

2017

Locatie

Oostvoorne

Discipline

Architectuur

Typologie

woonhuis, villa

Oostvoorne - Voor deze bijzondere schuurwoning is de aanvraag omgevingsvergunning ingediend. In een open duinplaats, te midden van het lommerrijke duingebied van het Voorns Duin, valt deze woning precies op zijn plaats. 

Voor de architectonische kwaliteit van het inbreidingsplan werd gezocht naar vernieuwende architectuur vertaald in eenvoudige volumes en zorg voor de aansluitdetails. Vanwege het landelijke karakter in het duinlandschap, is er een passende terughoudendheid in materiaal- en kleurgebruik. Hierbij is de architectuur doorgetrokken in het bijbehorende paardenverblijf. 

Het woonhuis ademt aan de entreezijde van het erf de landelijke architectuur die op deze plek geambieerd werd. Aan de noordzijde heeft de woning een prachtig uitzicht over het duingebied. Daarbij bieden de grote glazen puien aan deze zijde rondom zicht op de mooie landelijke omgeving.

  

Home