JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Kantoor en ADR-opslag Marine Care ProjectenKantoor en ADR-opslag Marine Care
Evenementenpaviljoen aan het Haringvliet ProjectenEvenementenpaviljoen aan het Haringvliet Regiospecifieke architectuur bij Assurantiekantoor Keijzerwaard in Oudenhoorn NieuwsRegiospecifieke architectuur bij Assurantiekantoor Keijzerwaard in Oudenhoorn Zorgcluster te Rockanje ProjectenZorgcluster te Rockanje Modern kantoor voor Compass Infrastructure ProjectenModern kantoor voor Compass Infrastructure A Seal Zeehondenopvang en Expo Haringvliet ProjectenA Seal Zeehondenopvang en Expo Haringvliet Restaurant Zoet of Zout ProjectenRestaurant Zoet of Zout Woninguitbreiding Rockanje ProjectenWoninguitbreiding Rockanje Dorc 3 te Zuidland Nieuws10 april 2015Dorc 3 te Zuidland Villa te Oostvoorne ProjectenVilla te Oostvoorne Nieuwbouw DORC te Zuidland ProjectenNieuwbouw DORC te Zuidland Galleriewoning te Wassenaar ProjectenGalleriewoning te Wassenaar
24 mei 2018

Bouwvergunning voor nieuwe polderwoning in Zuidland

Opdrachtgever

Particulier

Jaar

2018

Locatie

Zuidland

Discipline

Architectuur

Typologie

woonhuis

Zuidland - De bouwvergunning voor een moderne polderwoning is ontvangen. Een voormalige boerderij met diverse opstallen wordt gesaneerd om plaats te maken voor een nieuwe woning met enkele bijgebouwen.

Het ontwerp kenmerkt zich door een lange frontgevel welke aansluiting zoekt bij de uitgestrekte polderweg. Het woonhuis is afgedekt met een eenvoudig, vrijwel zwevend, zadeldak. De strakke detaillering past bij de moderne uitstraling.

Home