JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Kantoor en ADR-opslag Marine Care ProjectenKantoor en ADR-opslag Marine Care
Evenementenpaviljoen aan het Haringvliet ProjectenEvenementenpaviljoen aan het Haringvliet Regiospecifieke architectuur bij Assurantiekantoor Keijzerwaard in Oudenhoorn NieuwsRegiospecifieke architectuur bij Assurantiekantoor Keijzerwaard in Oudenhoorn Zorgcluster te Rockanje ProjectenZorgcluster te Rockanje Modern kantoor voor Compass Infrastructure ProjectenModern kantoor voor Compass Infrastructure A Seal Zeehondenopvang en Expo Haringvliet ProjectenA Seal Zeehondenopvang en Expo Haringvliet Restaurant Zoet of Zout ProjectenRestaurant Zoet of Zout Woninguitbreiding Rockanje ProjectenWoninguitbreiding Rockanje Dorc 3 te Zuidland Nieuws10 april 2015Dorc 3 te Zuidland Villa te Oostvoorne ProjectenVilla te Oostvoorne Nieuwbouw DORC te Zuidland ProjectenNieuwbouw DORC te Zuidland Galleriewoning te Wassenaar ProjectenGalleriewoning te Wassenaar
14 december 2017

Inrichtingsvoorstel Kerk Oudenhoorn

Jaar

2017

Locatie

Oudenhoorn

Discipline

Interieur

Typologie

Kerkgebouw

Een herinrichting van de Protestantse Kerk aan de Ring in Oudenhoorn zorgt voor een vergroting van de gebruiksmogelijkheden, naast de reguliere zondagsdienst. Hiermee wordt de functionaliteit van het historische kerkgebouw vergroot en de integrale toegankelijkheid geoptimaliseerd.

Door het verhogen van de vloer in de kerkzaal, ontstaat één grote ruimte zonder niveauverschillen. Hierdoor zijn meerdere opstelmogelijkheden denkbaar, welke kunnen worden aangepast aan de gebruikssituatie. Denk aan een volledig gevulde kerstdienst of een huwelijksceremonie.

Home