JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

Kantoor en ADR-opslag Marine Care ProjectenKantoor en ADR-opslag Marine Care
Evenementenpaviljoen aan het Haringvliet ProjectenEvenementenpaviljoen aan het Haringvliet Regiospecifieke architectuur bij Assurantiekantoor Keijzerwaard in Oudenhoorn NieuwsRegiospecifieke architectuur bij Assurantiekantoor Keijzerwaard in Oudenhoorn Zorgcluster te Rockanje ProjectenZorgcluster te Rockanje Modern kantoor voor Compass Infrastructure ProjectenModern kantoor voor Compass Infrastructure A Seal Zeehondenopvang en Expo Haringvliet ProjectenA Seal Zeehondenopvang en Expo Haringvliet Restaurant Zoet of Zout ProjectenRestaurant Zoet of Zout Woninguitbreiding Rockanje ProjectenWoninguitbreiding Rockanje Dorc 3 te Zuidland Nieuws10 april 2015Dorc 3 te Zuidland Villa te Oostvoorne ProjectenVilla te Oostvoorne Nieuwbouw DORC te Zuidland ProjectenNieuwbouw DORC te Zuidland Galleriewoning te Wassenaar ProjectenGalleriewoning te Wassenaar
15 november 2017

Nieuw kantoor voor BSF Expeditie in Hellevoetsluis

Opdrachtgever

BSF expeditie

Jaar

2017

Aannemer

Aannemer: Arnold Snijders Bouw en Onderhoud

Stoffering: Van Son Vloeren

Keukens en vaste inrichting: Leo van den Berg

Oppervlakte

400 m2

Locatie

Hellevoetsluis

Discipline

Architectuur, interieur

Typologie

Kantoor, bedrijfsgebouw

Hellevoetsluis - Komend jaar gaat BSF expeditie BV zich vestigen aan de rand van het winkelcentrum. Ca. 400 m2 kantooroppervlakte op de bovenste etage van het kantoorgebouw wordt hiervoor compleet opnieuw ingericht.

Ook de buitenzijde wordt niet vergeten. Afgelopen periode is het pand voorzien van de eerste primerlaag welke uiteindelijk als basis gaat fungeren voor de uiteindelijke toplaag.

Home