JavaScript is off. Please enable it to view the full site.

19 juli 2018

Montage staalconstructie voor het Tivoli Theater

Opdrachtgever

Tivoli Theater

Jaar

2018

Aannemer

Aannemer: Aannemersbedrijf De Bruijne BV

Installateur: Vroegh & Hobbel

Locatie

Hellevoetsluis

Discipline

Architectuur

Typologie

Bioscoop

Hellevoetsluis - Een groot gedeelte van de bestaande voorgevel van het Tivoli Theater is gesloopt. De fundering voor de vergrote entreezone is aangelegd en vandaag wordt de staalconstructie van de begane grond geplaatst.

Het ontwerp omvat een uitbreiding over twee lagen aan de voorzijde van het bestaande pand. Hiermee wordt voorzien in een ruimere binnenkomst, waarin ook de kaartverkoop zal plaatsvinden. Hierdoor ontstaat er meer gebruiksruimte rondom de uitgiftebar en de entreezones richting beide bioscoopzalen. De verbouwing heeft op de eerste etage een uitbreiding welke dienst gaat doen als theaterfoyer.

Klik hier voor de impressies van de uiteindelijke verschijningsvorm.